logo-5

Brev från GrayhoundSimmarna!

Blir så otroligt glad och tacksam när man får brev som detta av sina kära simmare!

 

Tack för en fantastisk möjlighet att hålla grabbarna i topptrim! Hoppas att fler ska inse vilken fantastisk träning du tillhandahåller! 2018 har varit ett magiskt år på många sätt och vi går till vintervila med fantastiska resultat 2018 och håller tummarna för valpar efter Majjen i vinter istället.

Canis Majoris -Majjen vinner Elitserien, Allsvenskan (212 greyhounds deltog under 2018) och SHS championatet. Vinner SM öppna. Är på pallen i både Derbyt och Masters.Tar ett barnrekord. Är årssnabbast på Åkers Kanal Greyhoundpark på 550m. Varit utanför pallen 2 ggr bara på 18 starter som alla gjorts i högsta klass och bara namngivna lopp.

Tyrur Lam -Bamse slutar som 4:e bästa i Elitserien på sprint och blir 9:a i Elitserien medel, blir 3:a i SHS championatet. Slutar på en 7:e plats i Allsvenskan (212 greyhounds deltog under 2018), blir SM 2:a på sprint, vinner Antes Minneslopp och presterar årssnabbast på 550m på Borås Greyhoundpark.

Tack för i år Jenny!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter