⭐️ Enormt hedrande att vinna "Årets omslag" ⭐️
När Svenska Kennelklubben hade publikomröstning på 2018 års bästa tidningsomslag, 3 olika tidningar utgivna av Sveriges största medlemsorganisation...just sayin' 

Sjukt stort tack till alla som röstade❤️

Läs hela inlägget »

Stänger några dagar över jul för att renovera i lokalen. Hoppas det inte ställer till det för er utan att ni uppskattar det som görs.

Önskar alla simmare en riktigt god jul!
Jenny

Läs hela inlägget »

I sammarbete med Nadine Rinderud har vi tagit fram ett vattenslalom.
Ett fantastiskt komplement till den vanliga träningen i poolen. Här får hundarna jobba med både fystiskt och mentalt.
Vill ni läsa och se mera om detta kolla under: "Träning & rehabilitering/Slalom och rundaträning"

Läs hela inlägget »

Blir så otroligt glad och tacksam när man får brev som detta av sina kära simmare!

 

Tack för en fantastisk möjlighet att hålla grabbarna i topptrim! Hoppas att fler ska inse vilken fantastisk träning du tillhandahåller! 2018 har varit ett magiskt år på många sätt och vi går till vintervila med fantastiska resultat 2018 och håller tummarna för valpar efter Majjen i vinter istället.

Canis Majoris -Majjen vinner Elitserien, Allsvenskan (212 greyhounds deltog under 2018) och SHS championatet. Vinner SM öppna. Är på pallen i både Derbyt och Masters.Tar ett barnrekord. Är årssnabbast på Åkers Kanal Greyhoundpark på 550m. Varit utanför pallen 2 ggr bara på 18 starter som alla gjorts i högsta klass och bara namngivna lopp.

Tyrur Lam -Bamse slutar som 4:e bästa i Elitserien på sprint och blir 9:a i Elitserien medel, blir 3:a i SHS championatet. Slutar på en 7:e plats i Allsvenskan (212 greyhounds deltog under 2018), blir SM 2:a på sprint, vinner Antes Minneslopp och presterar årssnabbast på 550m på Borås Greyhoundpark.

Tack för i år Jenny!

Läs hela inlägget »

Från och med 2018.06.01 är det några nyheter på simmet.

  • Våra 10 & 20 gångers simkort blir nu giltiga i 12 månader!
    (Gäller vid köp av kort fr.o.m 2018.06.01)
  • Nya regler kring årskorten!
    För er som vill teckna årskort med månadsabonnemang för första gången gäller nu en förskottsbetalning på 4 månader. Bindningtiden är fortfarande 12 månader. Om man efter första året vill fortsätta att simma med månadsbetalning så fortsätter abonnemanget tillsvidare tills det att man säger upp det. Då gäller 3 månaders uppsägningstid av månadsabonnemanget.
Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter