logo-5

Nu inför vi "JÄKLAR -NU KÖR VI- KORTET" på simmet. 

Ett simkort för er som vill eller behöver göra en intensiv satsning på kortare tid. 
Kortet innebär fritt antal simtider och vibrationspass på simmet under 3 månader för dig och din hund. Kanske en laddning inför tävlingssässong eller för att komma igång efter dräktighet eller en period av skador. Oavsett anledning så kan man ibland behöva simma mer!
Kortet ger er tillgång till simmet dygnet runt - alla dagar i veckan!

Det här kortet är på prov och säljs till att börja med i en begränsad upplaga för att se hur det fungerar och säljs till ett väldigt förmånligt pris på 4.000kr. 
Först till kvarn gäller!

Reglerna för kortet är följande:

  • Kortet är för självsimmare och gäller under 3 månader för dig och din egna hund.
    (Det kan ej utnyttjas av kompisar eller släktens hundar).
  • Om ni redan har ett aktivs simkort hos oss på Hundsimmet, kan detta frysas och förlängas om ni vill maximera er simning i 3 månader med detta kort.
  • Max 2st bokningar i följd och åt gången. Dvs, man får max ha 2 bokningar, ett dubbelpass 60min eller två enkelpass, 2x30 min åt gången och de måste utnyttjas innan ni kan boka nya simtider (simma ett enkel pass för att kunna boka nästa enkelpass osv).
  • Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Detta för att förhindra att någon bokar upp sig på många attraktiva tider som sedan avbokas med kort varsel så att andra kunder inte kan nyttja simmet dessa pass.
  • Om överbokning/avbokning missbrukas får man en varning. Om det upprepas blir det avstängning utan återbetalning av kortet.
  • Kortet kan frysas vid uppvisande av veterinärintyg.

    Din hund måste vara insimmad på Hundsimmet eller kunna uppvisa simkunskaper innan ni tecknar detta kort. Har ni frågor så tveka inte att höra av er!
Läs hela inlägget »

Hej alla kära kunder. 
Tisdag den 3e till lördag den 7e januari stänger jag simmet för underhållsarbete. Hoppas det inte ställer till det för er. 
Självklart så öppnar jag upp för bokningar tidigare om det går fortare. Så håll koll i bokningen , om det går att boka så går det att simma.

Önskar er alla en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!
/Jenny

Läs hela inlägget »

Jag är utbildad fotograf och jobbar bland annat åt Svenska Kennelklubben, uppfödare men fotar även till helt vanliga hundägare. 
För några år sedan började jag hålla kurser i just hundfotografering. Vi möts på Zoom och fikar, pratar hundar, träning och en massa fotografering på torsdagskvällarna. Otroligt roliga kurser att hålla!

Är du sugen? Kolla in min sida för fotografering och tveka inte att höra av dig!
http://www.jennyjurnelius.se/

Hoppas vi ses i höst!
Jenny

Läs hela inlägget »

Efter några dagars haveri så funkar bokningen nu som vanligt igen!
Trevlig helg :)

Läs hela inlägget »

Det är förnärvarande problem med bokningen. Men ring mig så bokar jag in er manuellt för självsim.

Vänligen Jenny
076-8112555

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter