logo-5

simning med instruktör

Simning med instruktör är för dig som inte kan eller vill simma din hund själv.
Ett träningspass i poolen och/eller på löpbandet är 30 minuter långt tillsammans med personal. Ni är välkomna till Hundsimmet 10 minuter innan er bokade tid för att hinna duscha och byta om. Efter träningen har ni 15–30 minuter på er att duscha, stretcha och eventuellt utnyttja vibrationsplattan om ni har det som tillägg till er träning.

simkörkort / inskolning av hund

För att få nyttja Hundsimmet på egen hand, utan personal på plats, behöver både du och din hund vara ”insimmade”. Dvs du ska känna till Hundsimmets rutiner och kunna hantera din hund i poolen på ett säkert sätt. Många hundar är duktiga simmare ute i det fria, men att komma i och ur en pool kan fodra lite träning. Har ni simmat på annat håll med er hund krävs det oftast bara ett enkelt besök med instruktör för att visa upp era färdigheter och för att få en genomgång av Hundsimmets rutiner och regler.
Är ni osäkra på vad ni vill ha eller behöver? Tveka inte att höra av er med en fråga!

Prova-på simning

Är ni intresserade av att börja simma med er hund?
Kom till oss på en Prova-På simning, så får ni se hur det är att simma hund i basäng. Efter simningen får ni även prova på vibrationsträning som är ett uppskattat inslag i träningen för många hundar.
Prova-På är ett erbjudande som endast gäller nya kunder och bara en gång per hund.
Erbjudandet gäller ej rehabiliteringshundar.

Alla simkort är giltiga 12 månader från inköpsdatum.